Cum să-ți faci singur site

Actualizată în: 19 Mai 2020

Wix este o platformă gratuită, cu o interfață prietenoasă și ușor accesibilă, care îți permite să creezi un design grozav, profesional și atractiv - fără să ai nevoie de cunoștințe în limbajul HTML, JS sau CSS. Aici găsești sute de design-uri, tool-uri și poți edita sau chiar actualiza informațiile de pe site-ul tău cu foarte mare ușurință. Dacă ești începător și cauți o modalitate ieftină, rapidă și eficientă prin care îți poți creea propriul site care să arate incredibil de bine, voi enumera pentru tine 3 motive care să te convingă că Wix este cu adevărat o idee excelentă.

1. Oricine poate folosi Wix Prin intermediul metodei drag and drop ai posibilitatea să alegi elementele pe care ți le dorești, de la imagini, formulare de contact, pagini noi în meniu, până la o secțiune destinată în exclusivitate membrilor.


Editorul este intuitiv și simplu de utilizat, în plus, ai posibilitatea să alegi un template gata făcut sau poți începe să faci chiar tu partea de design de la zero.

2. Wix este o modalitate gratuită de a construi un site Ai stabilit deja care este bugetul pentru site tău? Dacă în mod normal ar fi trebuit să iei în calcul costurile dezvoltării, mentenanței și costurile colaborării cu o agenție web, îți dau veste bună: cu Wix site-ul tău poate fi creat gratuit.

Mai mult, ești liber să folosești varianta gratuită și să te bucuri de toate avantajele pe care ți le poate oferi aceasta cât de mult îți dorești. Nu ești limitat nici în privința numărului de site-uri pe care le construiești pe aceasta platformă - poți creea cât de multe site-uri îți dorești.

Varianta Premium îți permite să achiziționezi propriul tău domeniu, să elimini reclamele de pe site, să te bucuri de la 20 până la 50 GB spațiu de stocare, beneficiezi de vouchere și multe-multe alte avantaje.


3. Wix este o platformă potrivită pentru toate gusturile Varietatea de template-uri acoperă o gamă impresionantă de domenii de activitate. Iar asta nu e tot! Wix îți oferă posbilitatea să personalizezi orice șablon alegi tocmai pentru a se potrivi cu preferințele tale.


Desigur, poți pregăti un newsletter pentru persoanele care se abonează direct de pe site, poți adăuga aplicații de analytics, business tools, formulare și multe alte opțiuni practice, care să-ți facă viața mai simplă și business-ul mai profitabil.

Poți încerca avantajele www.wix.com chiar astăzi - tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont gratuit și să-ți lași imaginația să zburde liberă printre template-uri, aplicații, opțiuni și alte posibilități de editare ale platformei. Spor și multă inspirație!15 afișare

©2020 by Marian Grosu.