In spatele fricii sta succesul (invitat Valentin Placinta) • Borșul lu’ Marian ep. 29
-----

Transcript Generat AutomatSalutare Valentin și bun venit la borșul Lu' Marian.


Salut Marian și mă bucur tare mult că m-a invitat aici alături de tine.


Pentru cei care te cunosc s ar putea să fie câțiva deși e imposibil să știi pe Marian și să nu știi pe Valentin. Pentru cei care nu te cunosc.


Două trei cuvinte cât să și facă oamenii o idee mai mult decât am spus eu în introducere.


Am înțeles. Eu sunt plăcintă Valentin sunt o plăcintă. Despre mine am douăzeci și.


Trei de ani și pasajul ăsta știe că de fiecare dată uit. Am 23 de ani anul ăsta sunt.


Fac multe chestii și chiar stăteam și mă gândeam că mi se pare că sunt destul de implicat în multe lucruri dar în principal în principal activitatea mea de bază este să aducă o contribuție în viața oamenilor și fac asta prin ceea ce eu conduc că în general un studio de yoga aici în Iași sunt instructor de yoga și sunt pasionat de chestia asta și îmi place. Sunt held căci și ajut oamenii să își îmbunătățească stilul de viață prin alimentație prin sport prin alegerile pe care le fac de zi cu zi. Sunt pasionat de partea asta de dezvoltare personală și cum tu ca și om poți să te dezvolți să schimbi filosofia de viață să schimbi perspectiva perspectiva. O să obții ce îți dorești în viață. Nu contează cât dorești contează și ales să asculți cât ești treaz demnitarii ești la borșul Marian.


Ok bun pentru cei care au ascultat episodul cu partenerul de viață contează. Am vorbit cu Silvia la un moment dat Silvia care este prietena lui Valentin. Ea este iubita. care este care este iubita lui Valentin și ne a povestit puțin atunci despre relația lor despre cum s a dezvoltat împreună și toate cele bune. Prima întrebare pentru tine este că ai tot pomenit tu de studio de yoga și de activitatea ta pe care o ai acum. Eu sunt foarte curios de cum ai depășit tusa cum te ai adaptat acestor perioade pentru că activitatea ta era în mare parte în offline deci yoga în principiu se face în offline. Acum cu partea cu virusul cu. Ce ai făcut.


Voi. Trebuie să recunosc că am fost destul de greu nu am vrut cumva să accept și la început că ba chiar o să fie așa grav și o să trebuiască să stăm în casă și mă rog tată povestește vedeam știri din Italia. Mă rog toate poveștile și azi banul la noi nu să ajungă sau nu să fie așa până nu mi aduc aminte că era vineri seară era fix weekendul dinainte să fie stare de urgență știi și vineri seară eu chiar am fost am făcut orele în sală adică totul era normal și am zis că banul ne vedem luni singuri în sală și se anunța totuși starea de urgență. E clar trebuia să fac ceva pentru că nici oamenii nu mai erau așa dispuși să participe la ore în sală am văzut că cumva s a diminuat numărul de participanți în sală și am zis o dată și starea de urgență clar trebuie să găsim o soluție și ne am mutat online. Am făcut un mic risc să văd dacă s a mai făcut așa ceva dacă se practică și pentru că am obosit de frică să fac o oră înainte pentru că știu că nu e la ei că nu se transmite la fel. Nu poți să fii acolo lângă om și să l ajuți să îi dau niște indicații în anumite posturi. Oare o să funcționeze. Adică oare chiar o să. O să mă ajute sau să ajute oamenii să se simtă la fel de bine și online. și oricum mi am dat seama că altă variantă nu.


Era. Ori asta ori deloc e bun hai să încercăm să încercăm că oricum ar fi încercarea moarte n are. Dacă nu era să funcționeze. Era. Dar uite ca a funcționat a funcționat și chiar foarte bine.


Mult Valentin spunem hai să o luăm așa îmi place în cu morți spune el. Deci de la început de când era inconștient liceul la grădinițele. Când ai făcut cunoștință cu viața în clipa în care ai avut târât sau nu ai aflat sau clipa în care ai conștientizat că tu să faci yoga ca tu să faci ceea ce ceea ce faci acum. când s a întâmplat.


Povestea e mai lungă. Eu nu aveam treabă cu yoga. Când am fost mic eu vin într un Ground în care am fost dansator sportiv de performanță. Asta am făcut o perioadă de opt ani de zile cât am fost în școală din clasa a. șasea până în clasa a XII a sau opt ani din clasa a patra până în clasa a XII a. Am făcut dans și ei pasiune niciodată de zona asta de yoga pilates tot ce înseamnă stretching din contract. A fost o perioadă în care am urât Pilates trebuia să facem erau forțați și ei la antrenamente la nas se face pilates și am dezvoltat așa o un fel de repulsie. Prima dată am descoperit yoga prin intermediul mamei mele.


Ea a fost plecată o perioadă de timp în Statele Unite iar acolo a descoperit toată zona asta și fosta casă a vrut și ea să practice unde a găsit un loc care să fie OK pentru ea și i a zis bun ok facem și ea s a dus a instruit ca și instructor de yoga și fiind pe lângă casă ca să zic așa. Am participat la unele ore mi s a părut puțin ciudat la început dar ușor ușor știam. Am prins și o pasiune pentru că am văzut că mă simt bine și am văzut că îți dă o stare de bine. Mai târziu lucrurile au evoluat și am ajuns și eu în India să fac cursuri de instructori de yoga și cred că acolo a fost Licu pentru că eu vedeam yoga doar ca și activitate fizică știam că e o chestie de bun mă duc pe saltea și mă întind și acolo. în India am descoperit că yoga eu tot o filosofie de viață știe totul. Va urma o formă de dezvoltare atât spirituală cât și personală. Dar am rămas șocat surprins plăcut că multe lucruri pe care eu le citisem și le descoperi sunt în zona dezvoltării personale se găseau în această filozofie yoga. și acolo a fost zicem surprinderea știi și asta m a făcut să fiu și mai pasionat de yoga și când m am întors în Iași am început și eu să predau și e ușor ușor să învăț mai mult să mă dezvolt mai mult în zona asta deși ușor ușor să zicem că așa s a dezvoltat pasiunea. Dar vin dintr o vin dintr o persoană căreia nu i a plăcut așa ceva la început și acolo m am transformat așa la 180 de grade complet cred eu mama ta te a ajutat să ajungi la cea mai bună versiune a ta.


Clară. Acum putem spune asta.


Bun de la tine știu o chestie noi o știm de foarte mult timp și sună cam așa chiar dacă nu i spuse de tine tu ai fost mesagerul și zice cam așa că există două momente mari în viață unul când te naști al doilea când afli de ce tu. Sunt sigur că ai aflat. de ce te ai născut și vreau să împărtășești cu mine și cu cei care ne ascultă. De ce te ai născut.


Îmi place să cred că m am născut să aducă o contribuție în viața oamenilor. Poate că pare că și că la un moment dat nu știu ce să spun dar simt că misiunea mea pe pământ este mult mai mare decât a fi fericită eu și familia mea. Eu personal consider că e un mod puțin egoist. știi să treci poate dar pentru tine nu că ar fi ceva rău. Sunt persoane care astăzi doresc să facă ce mi se pare foarte bine dar ca să știe și acele persoane care s au născut pentru a face ceva mai mult pentru a le stoarce bani lor măști pentru a crea o schimbare în bine cum sunt foarte multe persoane care au au făcut asta și noi beneficiem acum de pe urma lucrurile pe care le au făcut și îmi place să cred și vreau să fiu una din acele persoane știu care în momentul în care a plecat de pe acest pământ să lase acolo un lucru pentru care uite Valentin știi ne a ajutat să facem ceva sau să descoperim ceva sau să fie acolo o contribuție. Cred că pentru asta m am născut. nu știu exact toate metodele prin care o să fac asta sincer posibil.


Asta ar urma să te întreb contribuției așa la modul foarte vag. Adică e ok. Uite eu sunt. Persoanele care vrea să l ajut să schimbe viața în bine. Cum ai ajuns tu pe mine să mai putea tu să mă ajuți dacă asta e. D.C. ul tău. Cum ai putea să mă ajuți pe mine sau nu știu ce era total la rândul lui adică să intri cumva nu detalii. Cum ai defini această contribuție în viața oamenilor.


Ești cel mai tare mi s a format și conturat ideea asta în cap în momentul în care am început pregătirea mea ca și alți aș integrate ești în cărți pentru că primul lucru și cel mai important pas pe care îl aveam de făcut atunci era să stabilesc de ce uri pentru care aș vrea să devin. și atunci atunci am conturat foarte bine ideea că OK vreau să fac asta vreau să învăț informații despre stil de viață despre nutriție despre alimentație cum pot să îmbunătățesc aceste lucruri ca să aduc o schimbare în viața oricui. știi și primul meu pas atunci a fost să ajut oamenii să înțeleagă că o alimentație sănătoasă la tine o să i scape de probleme de sănătate pe termen lung. O să trebuiască să depindă de sistemul medical decât să fie cumva în controlul vieții lor. Primul pas și prin asta am ajutat foarte multe persoane știe să schimbe obiceiurile alimentare să ajungă și la rezultatele pe care și le au dorit să slăbească să se simtă mai bine să aibă energie să își îmbunătățească digestia și îți dai seama pe parcurs că lucrurile după aia pleacă de la obiceiuri și nu e vorba doar despre obiceiuri alimentare. Câteodată ai nevoie și să schimbi anumite obiceiuri de gândire. Acolo m am dus mai departe tipă din zona asta de dezvoltare personală înțelege filosofia de viață pe care o ai perspectiva mi ai spus tu la început și am început să fiu pasionat și să încep cumva să lucrez și în zona asta să ajut oamenii să schimbe și perspectiva pe care o au despre viață despre mâncare despre ce fac în general. Ok.


Buni hai să vorbim puțin despre provocări. Ei îmi aduc aminte am și ți am zis chestia asta am în minte un episod când eram în Iași și am mers la bancă urma să te muți în propria chirie asta cu ceva mult timp în urmă și eram în bancă și eram foarte panicat. și era frică că nu știu ei sigur că o să plătesc chiria lună de lună. chirie care era undeva la 700 1800 de lei pe lună și urma să ai propriul tău studio de yoga și să faci ceea ce faci acum și era foarte foarte frică. Dacă ar fi să te uiți înainte de provocarea asta. Ce alte provocări ai avut tu ca om până în momentul ăla din bancă și apoi de atunci de când te ai mutat. și dacă ar fi să privești o mâncare din bancă acum cum cum cum vezi acum după ceva timp trecut ai început asta cu provocarea din bancă că zic eu mai puțin de spus.


Acum uitându mă în spate îmi dau seama că era un pas necesar. știi și patul locul unu pe care aș fi putut poate să l fac mai devreme. Găsit că au fost multe frici care m au oprit atunci. Da care sunt nesemnificative acum uitându mă în spate. Cred că puteam să fac asta mai devreme. Da e o provocare de care aveam nevoie pentru că dacă nu o făceam și nu treceam prin ea cu siguranță nu puteam eu să mă dezvolt citind și tot ce a venit după știi responsabilitatea pe care ei nu știu. Tot ce înveți în momentul în care încep să preiei știi cum e la cârma vieții tale și a afacerii tale. Că mi se pare că s a întâmplat să pierd multe lucruri faine de atunci dar nu am lucruri rele pe care pot să spun că s au întâmplat și acum temători la prima întrebare am mai fost multe provocări înainte în viața mea în care la fel era o chestie de. idee dacă fac asta. știi cu toate că mi este frică posibil să obțin ceva posibil să nu mi aduc aminte când eram și la școala dar știi. Aveam provocări din astea de a merge sau nu la concurs. știu sună ciudat dar nu mă simțeam pregătit. Nu simțeam că am făcut destul antrenament sau că nu ar fi ideal să mă prezint la acel concurs. și totuși luam provocarea. Mergeam la concurs poate că nu atât de bine dar învățam multe chestii din toată experiența care mă ajutau după mai târziu. Cred că %30 are o vorbă foarte mișto parafrazez că nu știu sigur dar în spatele celei mai mari frici ale tale se află cel mai mare succes. Ceva de genul. și culmea e adevărat. când reușești chiar să treci prin prin frică și să accepți provocarea. Cu siguranță câștigi. Poate nu neapărat ce îți dorești atunci dar oricum câștigi experiență care oricum te ajută mai târziu. Cei.


Morți și acum. Dacă e să te gândești la viitorul apropiat viitorul nu. mai îndepărtat ar fi să te gândești la viitor. în general mai bine zis cum îl vezi și care sunt planurile care sunt provocările pe care le ai. Astăzi la ora actuală și cum te raportezi la Viitorul.


Apropiat și îndepărtat trebuie să recunosc că toată situația pandemiei. M-a ajutat să văd lucrurile din perspectivă și mie mi a dat posibilitatea să mă dezvolt și în alte arii. Uite pentru mine zona de online.


Deși cândva pot să spun că știu nu știu să lucrez trecem peste media sau lucru de genul. Dar faptul că am fost forțat de împrejurări să fiu mai activ în online am dezvoltat și alte lucruri. Citeam unul pe care îl știu de la tine este partea asta de trading știi de a investi la bursă deci eram paralel cu chestia asta înainte. Mi se părea interesant știam că poate fi un lucru bun dar nu mi a trecut prin cap vreodată să fac lucrul ăsta și acuma pentru că tu mi ai spus Eu am și eu câțiva bani puși la bursă care uite cât profitabile adică pe nu știu ei și eu o consider o lărgirea a perspectivei pentru că acum am mai descoperit ceva.


Faptul că am reușit să mut orele de yoga e deschis perspectiva să pot deschide o platformă. știu la cine adică acuma fac clasele de yoga și Clara omul cumva depinde de ora pe care eu o setezi știi pentru o sesiune de yoga. Aș putea să înregistrez clase de yoga și să le pun într o platformă online și omul după să aibă posibilitatea să facă clasele de yoga când are timp și când dorește. Eu am asamblat. Apropo de asta îmi știi să se deschidă o platformă în sensul ăsta.


Spune. Am vorbit am vorbit atât de mult de yoga de la început și până acum dar.


Nu prea am definit. Adică știi e o chestie relativă zic eu fiecare o vede într un anumit fel. 1. Asociază cu chestii spirituale o chestie religioasă alții o văd ca pe gimnastică. Dar în esență dacă ar fi să definești tu yoga cum.


Cum ai defini eu yoga. Pune și termeni de yoga înseamnă Uniune. și la asta se referă este cumva scopul practicii yoga. Deci o uniune între bun ce vrei să unește. Ei și acest trio trup minte spirit.


Numai ca să ajungi la Uniune asta știi. Mergând pe filozofia Yoga e multă treabă. Adică nu participi la o clasă de yoga și gata. M-am gândit dar nu în zona asta știi de Vest știi. Mergem spre vest yoga e o formă prin care te calmezi cumva trup minte spirit. înseamnă că faci o formă de activitate fizică care clar îți schimbă starea corpului adică te ajută bați mai întins mușchii când mai cum se cheamă elastice Zeus știi adică toți suntem rigizi în mare parte stăm lucrăm la laptop adică avem o postură rigidă și în general. din corpul tău îți influențează foarte mult și mintea.


Și se spune că fiziologia îți influențează psihologia în momentul în care stai. G boss știi cocoșat inevitabil ai o stare de anxietate și de supărare. Momentul în care îți îndrepți spatele scoți pieptul în față și o să vedem pe corpul tău și pozitiv ți se schimbă chestia asta și la nivel mental. Ele sunt corelate și numai din punctul ăsta de vedere dacă începi să practici yoga și poate nu doar yoga și orice alt sport dar eu vă zic că are câteva beneficii în plus. ți se schimbă această fiziologie și îți influențează psihologia după cum se găsește în yoga și mai rar găsești în altă parte este partea de respirație. Când faci o sală când zicem noi la posturi coordonez și respirația. și respirația este cea care poate să aibă să zicem un control asupra minții tale. și asta dacă vrei să facem apoi un simplu exercițiu hai să inspirăm respiră după mine și poate toată lumea care ne ascultă să facă asta. Respirăm trei timpi inspir. 1. 3. Menține. 8. 1.


3. 4. 5. 6. 7. și expiră cine știe. Nu. 3. 4. 5. Ce mai facem odată inspiri.


1. 3. Mențin. 8 1. 2. 3. 4 5 6 7. 8 și expresii 1. 3. 4.


5 și poți să respiri normal. Vezi că deja mintea ta e într o altă stare acum.


E deja mult mai oxigenat.


Asta e. Dar cumva mai relaxată și încă nu e timp.


Stresul anxietatea miile de gânduri și idei pe minut. Cumva mai puține de la mic trecem la mai puține gen cumva respirația cel mai prost. este. boala asta știm că e. greu să știi că nu ești atent la mine eu am aflat asta și mi se pare superstar. Mintea are mai multe forme știi. Cea mai cunoscută. Tei sau marea majoritatea oamenilor au o minte în engleză ce mai știi adică e in toate părțile e împrăștiată. că nu concentrez efectiv pe lucruri să fie focusat efectiv. Mintea ta te aruncă gânduri în tine cum are chef și știi prin yoga prin tehnicile de respirație meditație și tot ce faci. Scopul este să ți faci mintea concentrată adică atunci când ești atent la un lucru să nu mai fie nimic altceva care să poată să te deranjeze. știu ei și cu cât reușesc totuși să limitezi gândurile la a iubi așa cum există să fie mai prost.


Și atunci să fim mai concentrați pentru că toată atenția ta toată capacitatea mentală orientată la un singur lucru și clar sinceritatea.


Au mai schimbat puțin macazul și să te întreb și pe tine exact ce au întrebat o și pe Silvia cu ceva timp partenerul de viață. Contează. Dar. partenerul de viață contează. contează știi de ce pentru că.


Nu există om care să fie sus știi întotdeauna sută la sută din timp. Ai foarte multe momente când ești dezamăgită de tine când lucrurile nu ți ies știi când viața nu merge așa cum îți dorești. Adică sunt foarte multe momente pe care lumea nu le știi în general pentru că nu vrei să le afișeze și ai nevoie de acel om lângă tine pentru că eu cred că cel mai puternic sprijin pe care poți să l ai.


Încă e omul care e acolo pe lângă tine și te ajută te încurajează știi ce e acolo și îți oferă siguranță. Orice ar fi o să trecem prin asta împreună. și contează extrem de mult pentru sănătatea ta psihică și emoțională. Faci o mare diferență și asta numai când vorbim știi de sprijin și suport după. Când vine vorba de task urile zilnice știi pe care poți să le împarți și fiecare dintre voi doi știe sigur are anumite abilități și poate să facă anumite lucruri cu care tu nu poți să le faci. și aici e posibil știu că mă completezi foarte bine. Eu mă consider un om mai analitic știi mai mixat și știi.


Sylvia este genul de persoană care e mai creativ și mult mai dezvoltată partea asta și ne completăm foarte bine și mă bucură lucrul ăsta că nu sunt așa de pasionat de creativitate și câteodată mă enervez când trebuie să stau eu să creez chestii.


După e și ideea că nu e singură. Adică.


Câteodată ea iar eu știu ce câștig e singur și nu ai uitat cumva cu cine să împarți să împărtășești sentimente știi. Mi a ieșit știi sau ce fain mă bucur sau uite am făcut asta împreună alea iarăși sunt lucruri importante.


Am văzut că tu ești o fire mai analitică doar prin simplul fapt că tu mi ai spus că partenerul de viață contează doar din prisma muncii doar din prisma lucrurilor profesionale nu e nimic legat de iubire n ai venit decât tot ai zis că poți întoarce eșecul și succesul trebuie să ai cu cineva care să l împartă tot chestii legate de muncă. Când vă completați o parte din muncă dar scopul și ceea ce vă leagă până la urmă neagă orice relație de sentimente nu crede asta e o relație de iubire. Pentru că există ceva iubire acolo la mijloc și tu și tu nu ai nimic legat de iubire.


Ei au relații de o relație analitică mai jos nu i așa.


Dar pentru mine știa la cinci limbaje ale iubirii și a anulat genul de om știi care are nevoie de lucruri practice e în relație și cuantifică știi chestiile astea când când partenera mea de viață na când Sylvia face lucrurile astea pe care o să le cuantifică pentru mine înseamnă că mă iubești. știi. ce a zis și de ce întâlnim foarte des cu chestia asta dacă noi ca și cum întotdeauna e super de acord știi tu cu lucrurile astea. Deci nu spun că e excelent neapărat în domeniul ăsta dar știu că așa sunt eu ca om. Adică am nevoie de dovada mea de iubire. Solutiile astea practice 2 servicii cele corecte de exemplu nu i așa. Ea are nevoie de timp știi are nevoie de atenție. E lucrul pe care câteodată noi la fel cum ar trebui recunosc. Poate să confirme și chestia asta. Dar da așa așa funcționează ștei.


Mda ok Mon Valentin nu ne apropiem de finalul protestului și pe final aș vrea să îmi spui pentru cei care vor să intre în legătură cu tine să te contacteze unde faci yoga unde unde ești de găsit și cum este găsit pe rețele. Nu e o metodă neapărat de promovare dar sunt oameni care s au întâlnit cu situația asta care efectiv rezonează cu tine și vor să continue conversația asta să zicem așa în mod privat. Unu la unu și să te contacteze așa că mi ai pe mine mă găsiți pe Instagram.


Valentin plăcintă cauți. Așa sunt eu pe Instagram unde sunt Valentin plăcintă yoga pe site yoga în Iași punct ro. și acolo sunt toate detalii despre clasele pe care noi le facem sau Instagram. Yoga Iași și cam asta e.


Twitter. Cam asta.


Te inteleg din avem ca volum că nu se pot face ore de yoga. Da n o să se dezvolte și mai bine să avem și video pe Twitter. Dar bănuiesc că piesa Dacă este live mă rog nu am tratat subiectul ăsta dar alcătuită din încă n avem care nu prind așa de bine în România pe Twitter mai avem până atunci. îți mulțumesc că ai fost astăzi în borșul lui Marian și îți doresc mult spor și bineînțeles că păstrăm legătura cu Marian și chiar mi a făcut plăcere să vorbesc.7 afișare

©2020 by Marian Grosu.