Ne hrănim pasiunea sau ne hrănește ea pe noi (invitat Prăjiturela) • Borșul lu’ Marian ep. 25

Actualizată în: 22 Mai 2020Sunt convins că îți dorești o viață fericită și plină de succes. Doar de asta ești aici, nu-i așa? Ei bine, există o mulțime de modalități prin care îți poți cuceri obiectivul... Dar din punctul meu de vedere secretul este să găsești acel ceva de care să te îndrăgostești profund, acel ceva care aprinde în tine flacăra unei pasiuni puternice, care te face să sari din pat dimineața, să lucrezi cu energie pentru visul tău și să ai puterea de a inspira și aduna în jurul tău oameni care te vor ajuta să realizezi tot ce ți-ai propus.Am citit cândva o scurtă povestire care ilustrează perfect ceea ce ți-am spus/scris mai sus: Cu mult timp în urmă, într-un sat medieval mic, un fermier a văzut la marginea așezării trei soldați. Știind deja ce se va întâmpla în continuare, a fugit în piața satului strigând: Închideți ușile, repede! Închideți ferestrele! Se apropie trei soldați flămânzi care ne vor lua toată mâncarea!


Soldații erau de-a dreptul flămâzi, iar când au intrat în sat, au început să bată în ușa fiecărei case, să ceară ceva de mâncare. Primul sătean care a deschis ușa le-a spus că dulapurile lui erau goale. La următoarea ușă, un al doilea sătean le-a spus același lucru. Următoarea ușă la care aceștia au bătut nici măcar nu s-a deschis.În cele din urmă, unul dintre soldații înfometați a spus: Am o idee. Hai să facem un borș de pietre! Apoi, el a bătut la încă o ușă și a spus: Scuzați-mă, aveți un cazan și niște lemne de foc? Am dori să facem un borș de pietre. Săteanul, considerând că nu există niciun risc, a spus: Borș din pietre? Să mă gândesc... Sigur, vă ajut. În timp ce acesta le-a dat un cazan și câteva lemne de foc, un alt soldat a făcut rost de ceva apă.


Soldații au fiert apa și au adăugat trei pietre mari în apă. Rețeta ciudata s-a răspândit rapid în oraș, iar sătenii au început să se adune la fața locului. Borș din pietre? Nici nu știam că se poate face borș din pietre! a spus un sătean. În cele din urmă, plictisit să stea în preajmă, un alt sătean întreabă: Pot să vă ajut?


Hmm. Poate... spune un soldat. Dacă ai avea și câțiva cartofi, borșul din pietre ar ieși și mai delicios. Săteanul a adus repede niște cartofi și i-a adaugat în oala cu pietre fierbinți. Un altul a întrebat: Eu cum pot să ajut? Unul dintre soldați a răspuns: Ei bine, câțiva morcovi ar face ca borșul să iasă și mai bun. Săteanul a adus rapid niște morcovi. Și uite așa, sătenii au adăugat pe rând în borș păsări de curte, usturoi, verdeață și ceapă.


După un timp, unul dintre soldați a strigat către mulțime: Am terminat de pregătit borșul de pietre! Soldații au dăruit apoi tuturor câte o porție, pentru a se bucura împreună de gust și de succesul rețetei.Morala poveștii? Borșul de pietre este singurul mod în care poți ajunge să atingi cu putere acel scop al tău. Desigur, pietrele sunt pasiunea și marea ta idee îndrăzneață. Contribuțiile sătenilor sunt sprijinul oferit de oamenii din jurul tău. Fiecare cartof, morcov sau ceapă adăugată de ceilalți vor face ca borșul din pietre să prindă gust bun...


---


Transcript generat automat


A venit acel moment al săptămânii în care ne punem în fața unei portii generoase de bors. iau un loc la masă rupe din pâine și gustă din Borsul Lu Marian.


Salutare România salutare Internet și bun venit la o nouă ediție din pod Poker din borșul lui Marian. Astăzi alături de un invitat dar până să ajungem la invitat hai să facem cunoștință pentru că s ar putea să fie aici pentru prima dată. Numele meu este Marian Grosu. Am 27 de trandafiri în buchetul vieții și am creat acest post. Din dorința de a ne dezvolta frumos ne a împărtășit din experiențele dezvoltării noastre și bineînțeles cel mai important de a ajunge acolo unde ne dorim prin tot felul de trucuri tricouri becuri. și. astăzi am un invitat de care sunt foarte mândru că n a acceptat propunerea de a fi alături de noi. Așa că hai să nu o mai lungim și să intrăm în pâine.


Nu contează cât dormi, contează ce alegi sa asculti cat esti treaz. Da mai tare, esti la Borsul Lu Marian


Invitata mea de astăzi este foarte cheie ci foarte călduroasă. Vezi o auzi și ai impresia că o cunoști de o viață. Mihaela Sava este unul dintre primele dacă nu chiar primul rezultat al căutării pe google rețete ușoare rețete rapide rapide sau inspirație pentru gătit. Jumătate moldoveancă jumătate ardeleanca gătește de rupe fraților și nu doar prăjituri este ceea ce putem ce putem numi food influență dacă sunt mame cum ar fi mama mea care ne ascultă și nu știu ce este un pod de influență. Adică are un nume în industria gătitului pentru că cam asta înseamnă dar dar dar motivul principal și partea mea preferată pentru care e astăzi prăjituri el este cu noi este faptul că nu și a construit numele și nu a ajuns unde este gătind Sultan nu este traducătoare în majoritatea timpului și gătește în timpul liber. Salutare Mihaela și bun venit în borșul lui Marian.


Bună Marian îi mulțumesc frumos pentru invitație să știi că îmi place foarte mult numele tău. E foarte haios. Ea mi a atras atenția.


A atras atenția din prima spune spune mi te rog pot să spun prăjiturele rău tot prăjiturele sau prăzii.


Asta îmi zic majoritatea prietenilor pe care i am cunoscut prin intermediul online ului dar acum au început să mi zică mai în glumă mai în serios și cei de acasă că e OK neamul meu eu acum că ai pomenit o de nume.


Am realizat că tot obișnuiesc să gătești Borș voi mai fac și ciorbe dar nu așa des pentru că mama și soacra sunt niște Ciorbărese foarte iscusite și ele fac când vin la noi.


Am învățat de la ele câteva rețete și mai fac dar nu nu.


Chiar nu știu săptămânal o fac româncei unele dintre româncele noastre ca să zic așa hai prăjituri la hai să vorbim puțin despre tine jos. Foarte curios dacă ar fi să privești puțin în urmă ai ajuns acum aici unde ești. Pentru că ți ai dorit sau ai călărit așa valurile vieții.


Eu când am început toată treaba asta cu blogul culinar nici măcar nu știam la ce să mă aștept. Cunosc oameni care au început cu un plan foarte concret cu dorințe de cifre și tot felul de organizări de program și de. Ce își doresc pe viitor. La mine a început dintr o pură pasiune. Probabil sună Cristi. Da chiar așa este. îmi plăcea și îmi place în continuare foarte mult să gătesc. și pe lângă faptul că îmi place să gătesc îmi place să împărtășesc cu alții și pentru că am vrut să extind din a împărtăși sau a împărți cei gătesc cu prietenii mei. M-am gândit să fac un jurnal online că de fapt asta înseamnă un blog și de acolo. Ușor ușor am ajuns la ceea ce este astăzi personal brandingul asta prăjitura era de fapt așa am înțeles că se numește.


La mine s a creat asta fără să îmi dau seama dar acum mi l asum ca pe un brand personal.


Și blogul tău personal a fost dintotdeauna laprăjiturela.ro Sau a avut la trecut așa mai multe fluctuații de nume de imagine de.


Aș spune că din păcate Da din păcate pentru că am la ora la care mă supără foarte tare. Totul a pornit dintr o discuție cu prietenii cu niște prieteni și cu soțul meu în care ne căutam un nume.


Când ele erau la mine la masă la noi la masă și ne am gândit la ce este la nu știu cine știi când mergi la ladă și a rămas la prăjiturele. și eu mi am.


Mi am făcut pagina de feisbuc mai întâi apoi mi am făcut un blog. L-am făcut inițial pe blog apoi l am transferat pe ori preț problema este că în momentul în care mi am cumpărat mai multe nu m am gândit să fac să fac simplu prăjiturele pentru că eu efectiv nu mă gândeam la mine ca la un brand personal cum ar fi trebuit probabil să mă gândesc și eu am făcut față și la doi ani cred când am fost la un an.


Mai ții minte când am fost invitată la o emisiune culinară. țin și acum minte la ei in emisiune m a întrebat care e efectiv talentul tău la prăjiturele sau prăjiturele și atunci și acum îmi aduc aminte că am suferit un șoc pentru că cineva îmi luase numele. Ulterior am aflat că într adevăr se inspira de la mine de la Staicu până la logo care este cu Emma era o chemare de la Ella de la Mihaela Ela prietena mea spune el și pot să zic că ăsta e unul dintre regretele mele că nu am avut așa o idee mai e să fiu un pic mai deșteaptă să mă gândesc să pun Fără lauri în față. Dar acum dacă ați scris Google prăjiturele apar eu așa.


Să zicem că trecem peste detaliul ok spunem tot de cât timp împarte între cele două joburi de la început.


Eu lucrez unde lucrez de 11 ani și am blogul de șase ani aproape 7 unde 7 și pardon din 2013 și de la început nu împart.


Am noroc că am trecut peste valuri. înainte să am un blog am trecut peste valoarea de dedicare de la muncă să dovedesc tuturor că sunt capabilă și că pot să stau peste program și toată povestea asta mi am dat seama că pentru mine viața personală este esențială pentru că începuse deja blogul să facă parte din viața mea personală. Am optat să rămân la serviciu doar cât este programul să fiu dedicată în timpul programului și să nu devin cariera asta sau mă rog să nu mă dedic atât de mult pe cât nu știu poate se dedică alții care rămân peste program plecând delegați din delegații dar nu fac din asta un scop.


Așa că așa cred că reușesc să mențină un echilibru.


Am înțeles că a fost la un moment dat un moment. Poate că am dat seama că e groasă treaba prinde contur la o simplă pasiune numai devine ceva mai mult decât o simplă pasiune. Am început să îmi dau seama prin 2017 când am fost contactată de o agenție de impresariat și de una de ziar.


Care propuneau să mă reprezinte eu la momentul respectiv. țin minte că pe Instagram aveam 2.000 de urmăritori și mi se părea blogul aveam deja de câțiva ani pe feisbuc eram destul de activă aveam deja douăzeci de mii de urmăritori și mi au propus să mă reprezinte și mi s a părut că. Cum adică să te reprezinte cineva mi se părea OK din asta foarte bombastic. și atunci am avut un moment de panică gândindu mă că treaba e cum spui tu e groasă și serioasă și s a întâmplat să colaborăm o perioadă nu foarte lungă pentru că mi am dat seama că eu locuiesc în casă cu un antreprenor antreprenor de foarte mulți ani și reușește să mă ajute pe zona asta de managerieze și de colaborări cu branduri. Despre asta vorbim. și asta face parte din unele dintre Ambasada cu fund influență există și atunci am avut un moment de bucurie dar și de panică gândindu mă că începe să devină totul serios.


Cum ai reacționat. Ce ai făcut care au fost pașii următori.


Am urmat sfatul mai întâi. Ei aveau un plan care până la urmă nu s a mai. Nu s a mai pus în practică dar eu am ținut cont de sfaturile lor ei mi au zis să am grijă ca imaginea pe care o proiectează în online să fie una curată. De la imaginile pe care le prezint până la imaginea mea Eu din fericire. Sunt și în viața de zi cu zi. A fost nevoită să joc nici un rol. în schimb a fost nevoie să îmi fac o ordine în în viață din online sau în felul în care mă organizez de la a pune poze îngrijite a arăta a face fiind un exemplu de Instagram. Să fie așa. unitar. în a posta cu regularitate de exemplu atrăgea atenția că fondul meu de Instagram nu se potrivește cu story urile story ul este un partid dezordonate scrisul este dezordonat pe niște chestii din astea la care tu nu te gândești pentru că tot eu făceam chestiile este instinctiv și din pasiune ci pur și simplu nu le gândeam Bistrița Waits sau nu știu nu mă gândeam cum vede cele din exterior și poate o să ți povestesc și eu o anecdotă ca să zic așa care a fost lansată acum zilele astea despre cum vede lumea din exterior și cum vezi tu impresia că toată lumea te vede cum ești tu și vede ce transmiți tu dar de fapt poate fi ușor diferit de asta trebuie să fii foarte atent. S-a întâmplat să am un eveniment o activare foarte mare pentru un brand prin care eu făceam mai multe tarte tarta mea am o tartă care e destul de cunoscută în online. știu că ei tarta cu lapte condensat.


Da da da da da exact aceea și din vânzarea artei respective banii se duceau către o fundație de care se ocupă de copiii nevoiași. Eu spre norocul meu al nostru am documentat tot procesul de la cumpărături până acum am făcut o și cum s a desfășurat în sine tot evenimentul oamenii trebuiau să aibă cum să comande prin opărit tarta și veneau curierii la ușă și luau tarta noi pe hol pentru că și eu și soțul meu suntem niște fire așa mai expansiv. El este doar foarte glumeț pe haine avem un disco Bol. în momentul în care intri pe ușă când aprinzi lumina de pe hol nu se deschide un bec normal ci un viscol. Tot pe hol da e o zi proastă când deschizi becul respectiv când aprinzi când pui mâna pe întrerupător să știi că te binedispune casa. Așa că tot pe hol avem si trotineta la noi amândoi avem electrice de câțiva ani buni și vara cu ele ne deplasăm automat ușa noastră de la intrare nu se deschide de tot si acum asta este varianta noua varianta mea pe care am prezentat o oamenilor care mă urmăresc pe Instagram si pe voi.


Punct ro. Stim prea bine de revista a mai apărut au apărut mărturisirile mărturisirile unui băiat care face un văr care este cărăuș cum spune el Uber despre întâmplări neobișnuite si avea printre altele o întâmplare care se numea prăjitura sau nu știu cum livrarea mistică de la prăjiturele. Descrie foarte ciudat felul în care s a întâmplat toată povestea asta. El spune că blocul nostru este undeva în sectorul 2 înconjurat de uzine și terenuri virane ce i drept avem aici un teren al unei societăți care e destul de mare și este viran un lift mirosea a iarbă. Tind să cred că e el asociat cu niste știri care au apărut despre blocuri. Dacă cineva creștea marijuana în bloc sau în cartier aici la mine este un bloc de dar si că a ajuns la ușă. Bineînțeles că nu era un restaurant era un apartament dubios. Ușa se deschidea pe jumătate niște fete care erau excesiv de vesele preluau comenzile și în interior erau stropiți cu apă și disco boluri era scris pe bune.


Am crezut că asta zic dar si a rămas în suspensie povestea. Dacă Prăjitura era într adevăr o prăjitură reală sau mai conține alte etnii noi ne am distrat ieri s a întâmplat povestea asta adică pe nu știu când transmiți.


Dar s a întâmplat pe 8 mai. Culmea e că am luat legătura cu cei de la baieți care s au distrat pentru că au văzut găsindu i au văzut de fapt povestea reală. Am reușit să dau și de curieri și vreau să îi fac o tartă și să i trimit.


Tare foarte tare.


Acum că am pornit de la chestia cu pasiunea care a devenit o chestie mai serioasă mai groasă ca vreodată să lupți cu problema voastră sau cu provocarea de a mulțumi un public ce face ceea ce vrea publicul mai mult decât ceea ce vrei tu să faci ce plângi.


Asta este zilnic. Nu nu s a întâmplat doar o dată. Se întâmplă permanent si problema mea este că.


Nu simt neapărat adică simt și presiune din exterior de la public cum spui tu dar automat eu pun foarte multă presiune pe mine. Asta este partea mai puțin plăcută a poveștii pentru că din dorința de a satisface un public care este tot timpul înfometat nu la propriu ci în conținut nou. Am tendința să uit să mă odihnesc mă ignor uneori să nu îmi ascult corpul și din cauza asta am avut și niște probleme de sănătate nu au fost exclusiv din cauza asta.


În schimb subminarea fizică și presiunea psihică au avut rezultate pe care nu mi le aș fi dorit dar s au întâmplat că nu poate să fie totul doar pe roze cum cum administrez cele în genul ăsta provocarea zilnică de a face ceea ce vrea publicul și de a face ceea ce vrei tu să știi că nu este foarte ușor.


Am niște nu știu.


Am norocul că am un soț foarte calm foarte cerebral care nu este deloc amending. Nu știu cuvântul română înțelegi. Adică nu cere de la mine foarte mult respect foarte mult intimitatea pasiune acum și eu le respect pe ale lui. Asta pe de o parte pe de altă parte de câteva luni bune imediat un an. Fac terapie psihoterapie și acum dacă aș face dacă aș putea aș recomanda tuturor din lume să facă mi se pare că este schimbător de viață ca să nu zic life changing. M-am gândit că mi va fi mai ușor să gestionez mai ales că problema de sănătate pe care o am. Mă afectează fizic destul de mult am o cistită intestinală cronică așa se numește este o afecțiune care e foarte dureroasă și îți afectează viața socială în sensul că trebuie să mergi destul de des la toaletă te trezești noaptea uneori te trezești obosit nu poți să dormi e mai complexă situația.


Eu am mers la terapie gândindu mă că poate să mă ajute să mi gestionez anxietățile pe care le am. Privitor la această afecțiune. Acolo la terapie am aflat că de fapt situația e altfel că presiunea pe care o pun eu pe mine și faptul că nu știu și nu știam să mi ascult corpul era de fapt problema nu o afecțiune în sine și așa că am învățat și învăț în continuare să mi ascult corpul să mă odihnesc suficient și să încerc să îmi mențin un echilibru între ce îmi doresc eu. Ce cred eu că doresc oamenii de la mine că de fapt asta e problema nu ce doresc oamenii efectiv ci ce cred eu că doresc ei de la mine. și asta da.


De fapt eu cred că asta este problema tuturor că oamenii pot să își dorească foarte multe dar dacă tu crezi că ei își doresc mai multe decât ei vor de fapt.


Este un echilibru pe care din fericire eu ca organizare de timp menținem un echilibru și până acum din punctul ăsta de vedere fără lipsă de modestie spun că sunt foarte bine organizată. Problema la mine era cu presiunea psihică nu cu ce se întâmpla la nivel fizic pentru că fizic pot să gestionez pe mai multe fronturi mai multe situații.


În schimb pe partea asta psihică eram era destul de problematic pareze am înțeles Mihaela să știi că ne apropiem ușor ușor de sfârșit dar eu mai am două întrebări de la mine pentru că sunt foarte curios de ce am răspuns mai lung decât este foarte bine nu perfect nu deci totul e băț în decursul timpului vreau să știu cu mult timp de când ai început și până acum au fost oameni care ți au zis că nu i pentru tine că nu e bine ceea ce faci oamenii care nu te au susținut exact la fel așa cum te așteptai s o facă să știi că în momentul în care am început blogul i am cerut ajutor unui prieten să mă ajute cu niște chestii tehnice și mi a zis în felul următor îți dau șase luni.


Așa mi a zis. M-am întâlnit cu el peste cinci ani și mai abil ceva mai ții minte ce mi ai zis. Ce bine mă gândesc în fiecare zi în sensul că de fiecare dată când interacționăm el își amintea chestia asta și mi s a părut că i a părut rău că. oamenii nu cred că au luat în serios toată treaba asta. Adică prietenii mei ok pasiunea ta. Foarte bine dacă nu mă afectează cu nimic nu are rost să comentez. în schimb nu au crezut că e treabă serioasă până când și au dat seama acum un an doi că într adevăr e serioasă că într adevăr poți să trăiești din asta. Financiar vorbind. și că într adevăr e ceva fantastic să te urmăresc atâtea zeci de mii de oameni.


Întrebarea săptămânii Raluca ne întreabă te întreabă de fapt ce rol joacă Dumnezeu în activitatea ta.


Uau. Este o întrebare foarte bună și pertinentă. Eu am avut și am o relație cu Dumnezeu foarte frumoasă. Așa se numește.


Eu am fost crescută cu credință în Dumnezeu în sensul că mergeam la bunici la biserică mereu acasă la mine. Am cântat 12 ani în strană în corul bisericii. Partea frumoasă era că aveam un preot o să se lungească și întrebarea asta îmi pare rău dar vreau să vă zic mă rog mi a plăcut întrebarea și ea venită Safarova e binevenită. Eu am cântat 12 strană în corul bisericii. Dar să vă închipuiți că aveam un preot tânăr era mai mult sau mai puțin îndrăgostit de toate de el. Eram majoritatea fete dar. în strană acolo nu era o pioșenie. Noi făceam glume scriam pe partituri. Vorbeam în spaniolă ca în telenovele când eram în liceu eram între telenovele mergeam la colindat în diverse orașe ale țării cu trenul la Sibiu la Brașov cu mașina adică o întreagă tabără știi de relația mea cu Dumnezeu nu era una de pioșenie din aia cum crede lumea sau cum vrea nu știu Biserica Ortodoxă să arate. Era o relație de adică în momentul în care venea împărtășanie și spovedania țineam post câteva zile ne împărtășeau o vedeam ne împărtășeau chestiile tele țineam destul de strict dar în rest era o plăcere și să mergem la biserică și să mergem la colindat și la înviere și toate cele.


Mai am în minte bunica mea o am de bunica mea care îmi spunea că niciodată nu e singur că ești cu Dumnezeu. și cred totuși că Dumnezeu erau oameni nu e ceva la care putem să mergem neapărat la biserică și să cerem diverse chestii. Cred că putem să le purtăm cu noi și să fie să fie mereu cu noi.


Eu sunt foarte curios pentru că sunt foarte mulți oameni acum care probabil s ar apuca să facă multe lucruri din ceva ce deja există. și dacă acum în clipa de față cineva ar vrea să pornească un blog despre gătit despre orice altă hindus despre băuturi e un moment bun. Dacă ar fi să te apuci acum din nou de la zero și să nu mai fie prăjiturele să fie altceva. Ar fi un moment bun în care să te apuci de chestia asta mai este loc pentru oameni ca tine în industria din care ei știu nu că este este loc.


Eu cred că este nevoie în industrie cel puțin pe zona de food blogging cred că este loc în general cred că e loc pentru toată lumea asta e părerea mea. Este nevoie este loc dacă vrei să pornești pornește cu un brand personal. E o recomandare care dau tuturor numele tău sau creează ți un aliat care să nu fie ceva banal să fie tot timpul o imagine în sensul declarat să apară efectiv fizic astăzi niște recomandări tehnice pe care eu dacă le aș fi primit de la început aș fi pupat mâna respectivului. Doamne ajută mulțumesc pentru sfaturi dar nu le am primit și un aspect foarte important fac două aspecte foarte importante. Perseverență să postezi constant să fii perseverent consecvență de fapt și perseverență și calitate să încerci. Mie de exemplu nu mi e rușine cu ce am timp de când am început blogul. Acum când mă uit râd în schimb tehnologia ne ajută acum sunt foarte multe tutoriale online. Telefoanele smart sunt foarte bune la capitolul poze dar eu dacă aș da timpul înapoi fac eu mi am cumpărat un DSLR exact când mi am lansat blogul și aș face același lucru și acum calitate a pozelor calitatea conținutului perseverență consecvență. Dacă te ții de treabă și nu postezi din an în Paști și nu știu faci niște tocmai în ordinea astea dubioase cred că mă refer ca aspect la nimeni am înțeles.


Cam asta a fost. îți mulțumesc pentru conversația asta pătrunzătoare pe care am avut o și doresc mult succes în tot ceea ce îți propun să faci. O să continui în continuare să continui în continuare să te urmăresc și să păstrăm legătura.


Mulțumesc și eu foarte mult pentru invitație Marian și îi doresc mult succes. Cred că o să o țin tot așa și HTML că mi se pare că ți ai făcut temele exemplar o să ajungi unde îți dorești. Dacă nu este încă acolo îți mulțumesc încă o dată pentru invitație și mulțumesc și. Ascultă.


Cam asta a fost pe săptămâna aceasta. îți mulțumesc că ai ajuns până aici și nu uita că avem un concurs în derulare. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre asta poți să intri pe Marian Grosu punct ro și să te înscrii să vezi ce poți să câștigi și bineînțeles ce trebuie să faci ca să câștigi și să te înscrii tot acolo pot să ascult și celelalte episoade din bursa lui Marian.


Ai o secțiune separată pentru toate cele dar cam atât cu reclama îți mulțumesc că ai fost aici până săptămâna viitoare. Toate cele bune.


Te pup pa.


Portia de bors pe săptămâna asta s a terminat. Sperăm că ai servit o cu ceapă tăiată în patru și cel puțin două felii de pâine punem apă la fiert de pe-acum si te așteptăm si săptămâna viitoare la borșul lu Marian.638 afișare

©2020 by Marian Grosu.