Promovarea afacerii tale prin Google +

Google + reprezintă una dintre cele mai populare metode de promovare în mediul online. Orice tip de afacerea ai avea, ar fi bine să treci și această rețea în strategia ta de marketing online, deoarece reprezintă o modalitate excepțională prin care site-ul tău poate deveni cunoscut și poate atrage foarte mulți vizitatori. Aceste lucruri duce așa cum știi prea bine la un număr mai mare de clienți, cât și la un profit mai ridicat.

Citește și articolul despre promovarea prin Pinterest!

Dar oare care sunt avantajele pe care ni le poate aduce Google +? Ei bine, îți pot aminti că pe această platformă poți crea cercuri personalizate în funcție de domeniul de referință. Atunci când abia ți-ai creat un cont de Google, sigur ai observat că ai prestabilite trei cercuri: prieteni, familie și cunoștințe. Pe lângă acestea tu poți crea câte cercuri noi dorești. Spre exemplu, daca ești posesorul unui magazin de cosmetice, ai putea crea un cerc anume în care să adaugi informații despre produse, promoții și oferte. În acest mod vei ține legătura mult mai ușor cu posibilii tăi clienți, dar îi poți fideliza și pe cei actuali.

Prin Google + vei putea să afișezi bannere pe site-uri de profil sau te vei putea folosi de optimizarea motoarelor de căutare. Dacă nu te mulțumești cu puțin, atunci ai putea să le combini pe cele două pentru un rezultat mult mai bun. Google+ reprezintă o platformă care îți poate oferi și un avantaj competitiv. Acest aspect îți poate crea un avânt considerabil și te poate diferenția de concurenții tăi direcți. Crează-ți profilul ideal pe Google +, adaugă cât mai multe informații utile și fii mereu în contact cu vizitatorii paginii tale.

Și pentru că am amintit mai sus de optimizarea pentru motoarele de căutare, trebuie să știi că Google+ îți oferă eficiența și pe acest plan. Un studiu spune că postarile adăugate aici sunt afișate pe poziții mai bune pentru cei care folosesc ca motor de căutare Google.

Lista de avantaje ar putea continua, dar te las pe tine să le afli pe celelalte. Vei vedea că Google+ poate fi o tehnică foarte bună de promovare pentru afacerea ta!

©2020 by Marian Grosu.