Talent vs. Relatii (invitat Emanuel Drăgoi) • Borșul lu’ Marian ep. 28
----

Transcript Generat Automat


A venit acel moment al săptămânii în care ne punem în fața unei porții generoase de bors. Ia un loc la masă rupe din pâine și gustă din Borșul Lu' Marian.


Salutare România salutare Internet și bun venit la un nou episod din podcast din borșul lui Marian. Dacă ești aici pentru prima dată hai să facem cunoștință pentru că așa este frumos. Numele meu este Marian Grosu iar meseria mea de zi cu zi este de editor video. Dar marea mea pasiune este dezvoltarea personală și felul în care unii oameni doboară provocările vieții sau se lasă doborâți de ele. Iar acest Podcast vine tocmai din această pasiune. Am creat acest podcast pentru a împărtăși din experiența provocării de a fi om iar toți invitații sunt fie cei care reușesc să învingă această provocare fie sunt în procesul de a o doborî. Poți asculta celelalte episoade din podcast și pe Marian Grosu.ro/podcast sau pe platforma ta preferată cum ar fi Spotify Google Podcast și chiar YouTube. Astăzi îl avem invitat pe Emanuel Drăgoi care la 25 de ani este mai cunoscut ca altii la 27 Hi-hi. Este un fotograf foarte râvnit de foarte multe firme dar și o bomboană de băiat. Haideți să vedem cum a reușit să ajungă aici și care au fost provocările pe care le a avut dar și povestea unui fotograf în plină dezvoltare.


Apoi da nu contează cât de mult dormi contează ce alegi să asculți cât ești treaz dai mai tare esti la borșul lui Marian.


Salutare și bun venit la borșul lui Marian.


Salut Marian și mă bucur să fiu la bord. Ce faci cum ești în perioada asta.


Bine mult mai bine momentan. A fost o perioadă mai grea. Uitându mă în urmă cu o lună a fost puțin speriat agitat dar e bine că lucrurile revin la un oarecare normal.


O activitate intensă. E mai bine e mai mult mai bine eu sunt optimist.


Motivul pentru care tu ești astăzi aici pentru care purtăm conversația asta este pentru că ai ajuns să fii cunoscut și chiar știu că nu o să recunoști. Ai ajuns să fi cunoscut într un anumit domeniu în domeniul fotografiei și curiozitatea mea motivul pentru care ești astăzi aici este că vreau să știu și să împărtășesc cu toți cei care ne ascultă. Cum ai ajuns aici și întrebarea mea. Prima mea întrebare curiozitatea mea cea mai mare este în mintea ta când erai mai mic. Dacă ar fi să te uiți cu puțin în urmă să te gândești când ai făcut Click.


Că eu o să ajung fotograf.


6.


E un răspuns foarte complex.


Avem timp.


Noi nu am visat niciodată că o să fac o carieră din fotografie doar a fost un moment în care am știut că trebuie să fac asta am. Am primit un răspuns. Iar dacă vreți pot dezvolta ceva era. Eram la sfârșit de clasa a XII a.


Mă pregăteam pentru Academia de Poliție dar eu nu știam.


Dar a fost o o dorință de-a mea din școala generală.


Făceam pregătire nu era deloc simplu fiindcă era gramatica destul de grea. Pregătirea apoi pregătirea fizică. După foarte mult timp și toate astea se băteau cu cererile pentru o româncă la. FOTO. Aveam cereri de ședințe aveam evenimente și trebuia într un astfel de refuz fiindcă nu făceam față nu reușeam cu timpul. Nu eram încă decis să fac sultan pentru Otto deci eu urma să merg la admitere să fac toți pașii și să intru la facultate.


Vara am terminat totul cu bine am ajuns la la admitere. Așa au fost circumstanțele.


Eram realist în privința a ceea ce pot. Am avut o problemă la proba fizică. Am picat la viteză cu două sau trei milisecunde. Dacă ceva a fost o perioadă foarte grea și am ajuns acasă din nou.


Până să mă scoată in parc un prieten la o plimbare și să mai ia puțin. Vrei să faci treaba asta vrei poliție. Tu nu vezi ce stil de viață ai. Tu ești un om liber ești un om activ. Nu îți place să te subordonezi. Ai cereri eu fac ceva frumos ești talentat ai potențial în viitor în chestia asta mai și atât de tare.


M-am luptat cu gândul ala până am ajuns în punctul să renunț la ideea de a mai urma să stau un an acasă și să mă pregătesc din nou pentru o zi pentru admitere dar toate astea mi am făcut curaj să vorbesc cu mama mea am vorbit prima oară să îi spun că vreau să rămân și că mi era frică să nu fie supărați pe mine purtate fie m au susținut foarte mult în tot ceea ce am vrut să fac. Nu voiam să dezamăgesc cu chestia asta. știi tu ca orice părinte își dorește copilul să meargă la școală în continuare. Am parte de susținerea lor în totalitate iar din vara respectivă am dat drumul la activitate și până în ziua de astăzi nu știu când ai început.


Mă rog când naiba ai vrut să dai pentru facultate pentru Academie. Aveai deja început activitatea în fotografie.


Da da am început în liceu în clasa a zecea la final. Aveam mereu o afinitate o pasiune pentru aparat. Aveam un coleg care primise de la părinți un Nikon adus din America și aștepta aseară mintea mea e a ei plăcea doar că nu nu era atât de interesată de cabinet că la școală și făcea o lupta cu bani. Eu o lua acolo găseam cu toate părțile mă uitam și mă fascina în timp ce tip Blue Air vedeam ticuri poezii vedeam cum poți să pleci de la ore ca să schimbe asta.


Îmi plăcea foarte mult să fac poze aducea melodia mi la prima oră și faci poze la tot ce se întâmplă când aveam evenimente. A fost momentul în care am realizat că îmi place foarte mult să fotografiez. N-am ajuns atunci Services fac ceva din poze deci doar doar le făceam poze toate mergeau la ea acasă la Matei. Eu doar aveam plăcerea super mare de a fotografia ei și acolo acolo am început să îl pornește întrebări dar niciodată nu am avut un gând. Toți faci chestia asta ca eu sa joc. Deci niciodată. Doar era la început o pasiune. De acolo am dezvoltat totul.


Am înțeles sunt unii oameni unii unele vedete unele puncte care se află pe radarul fiecăruia pe radarul meu se află anumite persoane pe care le țintesc și care doresc să lucrez pe radarul tău sunt altele și pe radarul tău. Cred că la un moment dat a fost Dorian Popa și a ajuns sa mă rog ai ajuns să lucrezi cu el și vrea să povestești cum ai ajuns să lucrezi cu Dorian Popa sunt fugit din prima clipă când ai avut prima interacțiune cu el și până la ultima în care știu că ai fost la București sau adică povestește.


La deschidere la un restaurant deschis la Luci, prietenul meu din Suceava știam că bine. Am căutat eu. Pe YouTube știam cine e PR-ul lui. M-am gândit să abordez pr-ul. După ce mi am dat seama că dacă vrei sa ajungi vedetă cea mai bună idee a scrie PR-ului și încerc să vorbesc cu el. Apoi te rog nu la la vedetă a fost chiar o experiență interesantă.


Iar ei uite eu fotograful oficial mi la deschidere dacă nu deranjați gorila la sfârșitul concertului când doreați pregătește să plece și în afară se fac câteva cadre singuri. E o dorință a mea doar acum poate.


I-am zis Băi o să vedem mâine este foarte mare agitație. Nu știm ce să poate ai apropiat sfârșitul concertului. Iar dintr o dată a fugit efectiv spre ieșire. Dacă nu mai era să fugă e copleșit mereu de copii care vin cu autografe cu poze cu toate.


Traduceri pleacă. Eu m am dus după ea gen. Spunându i că era mic era mic de nea ba hai că o să încerc. Când când să ieșim din hol el era cu securitatea ei fără să își dea seama Securitatea din mașina lui l au dus spre alte ieșiri. Eu cu pian am ieșit pe ieșirea bună și am ajuns exact lângă mașina lui ia l și pe cealaltă o ieșire era undeva la 500 600 metri de mașina lui.


Când a văzut asta s a enervat sper ca chestia cea lată din mașina mea și băiatul de lângă tine știi.


Nici nu am fotografii de la ei.


Are carnet are carnet Da.


Mă întreabă tipa băieți spune ce zici e mașina acolo tot veneau copiii strigau și n am găsit puterea să conduc mașina eu X5 și pasionat de mașini. Că el are mașină modificată. Deci am început să mergem noi la mașina. I-am dus o locul era iar când am coborât a avut o reacție fermă a precizat mai mulți oameni. A fost momentul în care îmi permit să fac două trei poziții. Am o dorință asta știe. I-am făcut pozele ceva foarte zic foarte simplu da mi a plăcut maxim. Eu am fost suprins am zis formularul să exagereze și chiar i a plăcut. Acela a fost cu care după ce am predat pozele chiar lui i am zis eu deschis pe viitor să colaborăm. Eu așa am fost dorește consultări noi 100 să ani de asfaltat iar după două sau trei săptămâni scrie Teodoreanu la o ședință în București are ceva locația de ceva vreme. Dacă ești deschis și îți dorești a mi da seama luna mai bună este o veste buna e ok. Am avut emoții sincer nu îmi permit sau la. Cu poze alea sparte. Postez știu foarte multe persoane am zis. A fost o provocare foarte mare pentru mine și am ajuns la București. De dimineață am plecat cu el. Am fost în orice locație dar am terminat la Mogoșoaia și nu mă mai făcea la gemea la o locație genială. Eu nu o să am doar poze ale fotografilor gen fostul premier league grație și mie. E genial e super. A fost o ședință grea. J.N. pretențios știa foarte bine ce vrea odihna dar prestabilite in culori. Deși a avut task uri face asta face asta și asta adaptează la stilul tău.


I-am făcut și comercial la el acasă pentru mărcile lui iar restul au fost fotografii artistice cu el pentru pagina lui de Instagram.


Deci practic o zi întreagă de la ora 10 până seara la nouă și ceva am fotografiat continuă în continuu. Am avut trei locații cu distanța aferent între ele până seara târziu. Am finalizat la Mogoșoaia și nimic.


Dacă ar fi acu să te uiți așa în spate de când ai pus prima dată mâna pe camera de fotografiat din liceu pe camera colegei tale și până acum să te uiți la toate provocările pe care le ai avut. Peste care ai trecut peste cele care încă nu ai trecut. Care ar fi cea mai mare provocare pe care a întâmpinat o. Profesional sau personal în dezvoltarea ta până în ziua de astăzi.


Întrebare cât de grea probabil sau mai mult ca sigur cea mai mare provocare e permanentă provocare asta este să fac oamenii fericiți. Prin munca mea e cea mai mare provocare la modul cum vede prima oară o fotografia iar trebuie neapărat să zâmbească.


Trebuie să fii fericit asta e cea mai mare provocare fie că vorbim de nuntă unde emoția e mult mai puternică fie că vorbim de o ședință normală fie că vorbim chiar de comercial. îmi doresc și provocarea mea este ca la final să fie timid și să fie foarte căutate de rezultat este întotdeauna.


Da da îmi ies întotdeauna sau aș putea spune că am dificultăți când omul e dificil.


Vorbind acum mai deschis cu tine sunt oameni dificil care chiar dacă tu îți faci treaba impecabil el are ceva de reproșat la final sau pe parcurs. Regulamentul la provocare e mai mai puternica. Am o emoție sincer eu mereu am emoții când am o colaborare.


Îmi doresc mereu să fie bine și dar în esență acționare provocare la final omul să fie fericit cu ceea ce livrează chiar acum guști gen borșul Marian.


Am avut un episod în Pocket care a avut un impact foarte mare asupra celor care ascultă și așa dintr o zonă puțin mai personală. Episodul se numea partenerul de viață contează. întrebarea mea pentru tine este tu consideri că partenerul de viață contează în activitatea ta profesională.


Pot să vă răspund la asta peste un an sau doi. Fie el este existente adică cât ai putea să i simți lipsa sa.


Ne am înțeles perfect. Mai Discutam recent cu cineva.


Nu am o disperare pentru chestia asta fiindcă unii zic că am făcut 25 de ani Italia ce isi doresc foarte mult sau ești jurnalist si sa ai pe cineva care scris aici.


Eu îmi doresc sincer chiar ei un gând care mă preocupă la modul cel mai matur. Sunt sigur că dacă aș avea pe cineva în viața mea aș fi mult mai echilibrat mult mai așezat mult mai calculat mai ordonat. Chiar dacă momentan.


Calificați să vorbesc despre prezența unei femei ar schimba foarte multe lucruri. Sunt sigur sigur pe chestia asta absolut sigur. și asta și aștept ca pe voi pe parcurs.


Pe lângă Dorian Popa de care am vorbit mai devreme. știu că la un moment dat ai fost în Londra. Nu știu exact cu ce treabă ai fost în Londra probabil tot ceva poze ce ai avut experiență cu Tom Hardy.


De câte ori te am povestit alte chestii despre asta.


Câte am auzit așa frânturi de aramă am văzut văzusem pe instagram am văzut câteva story uri și am zis că e ok. Cu Dorian Popa era deja pe radarul tău. Ai bifat acuma cu Tom Hardy care zicem că e ceva mai mult mult mult mult mai cunoscut și poate uneori mult mai agreat povestește în care a fost experiența cu Tom Hardy foarte tare.


Atunci am zis ceva despre experiența cu el.


A fost foarte greu să primesc un an de la experiență o să fac un articol despre ce este foarte interesant. Eram în Londra eram la o ședință comercială cu niște băieți care.


Conduc o firmă Security de mașini box și de transport de lux. Da adică dacă ai un eveniment îți pot oferi transport cu orice mașină dorești asta cu o securitate sau cu orice altceva vrei.


Și eu eram în Londra.


Eram într un Rolls Royce decapotabil cu cel care conducea afacerea în spatele nostru era fratele lui congelați. Cam așa ne plimbam. Eu aveam aparatul în jos stăteam în spate și aveam aparatul lângă mine și îmi doream să fac niște cadre la la GT a mers la prețul ăsta al meu care era în față.


Am zis și bro cu Tom Hardy.


Eu spre rușinea mea și eu nu mă uit la filme nu mult la seriale decât acum cu pandemia. Recunosc că am abuzat sexual.


Sunt supărat cinic Tom Hardy știi și el. Nu știu cine ar putea și zic nu.


Nu știu cine e și aparatul Suhoi niște poze eu având aparatul în gât minim. L-am pus imediat la ochi și am început să fac să fac poze către Grup unde era Tom Hardy. Maria Drăghici sincer nu cred că au trecut două trei secunde. Eu o priveam pe ocular am văzut Negrești imaginea.


M-am trezit cu Tom Hardy am urcat în mașină cu o strângere de mână.


A sărit pe om era prietena lui.


Ieșea de la sală îmbrăcată acolo. Eu am luat o poză. Eu nu am știut că Londra îi este interzisă fotografierea și filmarea în spații publice. Nu am știut chestia asta. Nu am voie să îndrepți aparatul foto sau video fără acordul tău.


El fiind o persoană publică a fost deranjat a crezut că suntem paparazzi și s a enervat foarte tare și a fugit.


Asta a sărit în decapotabila să regret în mașină lângă mine și cu mâna dreaptă ținea mâna pe aparat și totul era foarte agitat spunea dăm cardul dăm Cargo ca să l distrug și eu singur cardul în aparatul ala era un card care costă undeva la 300 de euro în timp ce călătorea distrugă cardul și încă era și aproape nou nu am paguba pretul acestora cel ce stăm la o ședință comercială doar cere respect foarte mult și banii ăștia poți de la distanță să miște puțin.


Hardy mi a zis să coboare din mașină să mă pierd ca să mașina era a fost dată de securitate 2 s au pus în față la Rolls o bicicletă o primă parte ca să dai seama de. Deci nu aveam geam pe ei a coborât din mașină.


Am aflat lângă el și tot spunea dăm cardul bancar. Era foarte foarte agitat. Eu mă descurc cu engleza da seama că la el este suspect de o brichetă și că este ce acolo ce era pe lângă mine și niște paparazzi spunea el mai crede că sunt paparazzi într un Rolls-Royce adică locuia cu una cu alta. I-am zis Uite Tom eu formatia Cargo in fata ta și Sorin știe Anda format la card marea 95 iar în secunda doi omul s a liniștit și ne spune orice plan puteam face niște poze. Ma eu am una uram. Tremuram tot. Pretul lui era foarte încântat că el era. Era Phantom Barbie. A făcut o după o zi a plecat la final a venit managerul lui și a cerut scuze în numele lui pentru reacția lui. Ne a spus că el este regele de o lună și foarte expus au fost articole alte chestii are familii familia are un membru nou un copil mic și nu vrea să apară sub nici o formă în presă a ținut responsabilitatea reporterilor ca să o surprindă ulterior și cu copilul și chestii de astea.


De asta au fost foarte agitat apar în presă în perioada respectivă. Nu voia să apară și a cerut scuze.


A plecat și uite așa a apărut un partid foarte personal peste 10.000 de ani ar fi acolo din nou la fel să trăiți în urmă electric care l a învățat provocări peste care au trecut oameni pe care îi cunoscut ședințe tot. Toate experiențe pe care le a avut tu ce consideri că e mai de folos e mai de folos să muncești foarte mult să tragi tare și să fii un om talentat și să fii bun la ceva profesional sau consideri că joacă un rol important și relațiile pe care le ai cu oamenii atât prieteni cât și clienți și consider că trebuie să faci un echilibru din astea două sau e musai important să tragi tare să fii bun să fii talentat dar pe partea profesională.


Da foarte foarte foarte. Multi este sau nu confirmă de la un film politic este foarte adevărat că e musai să fie un un echilibru între cele două. Trebuie neapărat muncă cu talentul o relativ trebuie să fii talentat într o oarecare măsură. Dar dacă și muncești automat automat poți depăși. Iar ulterior relațiile pe care ți le faci și mai mult de atât aș spune că pe lângă talent și muncă e felul tău de a fi.


Ca prestator sau ca om nu știu cum vrei dar mie mi s a confirmat că dacă cel care mi a fost client a fost mulțumit de experiență până să i predau coeziunea iar eu am certitudinea că atunci când e nevoie de fotografie deja e plac.


Nu știu dacă l am înțeles are atât de bun a fost experiența cu el atât de bine s a simțit cu mine. Iar asta e ideea asta e totul natural. Jiu jos și în serios ai fost la mine la studio ai fost vai cum l ai văzut cum mă simt. Nu faceți asta. Eu Eu fac totul natural și faptul că s așa de natural omul se simte atât de bine încât el pleacă acasă cu gândul.


Sigur vor ieși niște fotografii memorabile geniale iar el când când primește rezultatul având deja în minte experiența.


Pozele sunt doar cireașa de pe tort se neaga automat. Se completează foarte bine cele două aspecte pe care le prezenta că ceea ce ai vrut.


Dacă ar fi așa să concluzioneze că ai pomenit de că am fost la tine la studio încă reușești să faci omul se simte foarte comod și pozele sunt așa foarte vii. Crin și să fie ca și cum ar fi împăcat în fața camerei știu ei și reușeste să facem să se simtă așa de comod și poate câteodată. Experiența asta faptul că eu mă simt comod cu fotograful chiar ar fi prima dată când mă văd cu el mă ajută să fiu în apele mele. și pozele să fie ceea ce trebuie.


Înțelegi că dacă tu ești în apele tale automat totul e plăcut chipul tău corpul tău.


Relația pe care o ai poate cu prietena acestuia sunteți atât de natural de plăcut încât automat eu îmi fac treaba și captează ceea ce trebuie captat nu are cum ca la ceilalți să nu iasă bine fotografia. E un lanț întreg. Da e foarte bine îl parcurgi și să ajungi la final să vezi ceea ce a ieșit.


Încet încet ne apropiem de final iar ultima mea întrebare pentru tine este ce rol joacă Dumnezeu în activitatea ta de zi cu zi.


Orice parte.


Bună întrebare. Nu. Nu mă așteptam să mă adresez. Dă un rol vital aș putea spune marea un rol important. Aș spune că Dumnezeu e totul. Ceea ce ziceți de asta. Eu mă văd în momentul de față atât de binecuvântat și știu toate toate au fost în viața mea și știu că totul a fost încredințat de Dumnezeu și știu că totul a fost după un plan. Alte chestii el pentru mine și care e ideea pe care o primesc fiecare experiență. Eu știu că e de la Dumnezeu. Adică așa mă raportez la voce generală terminată predată în luptă și cu Dumnezeu m a ajutat că eu știu că nu are cum să vină de la mine operația.


Nu văd nu mă gândesc Băi asta o scot din minți sau știu că totul este de la Dumnezeu. El îmi dă mereu piept. Eram mereu disperat el îmi dă putere.


Știu că ceea ce am putut să fac au fost doar și doar prin ajutorul lui. E o întrebare foarte complexă. Cred că ar dura foarte mult să zic tot ce simt că am putut așa concluziona. Sincer mă lupt mereu să rămân într o cale ok. E greu știi prea bine lumea în care trăim. Dar știu că totul vine de la Dumnezeu și știu că trebuie mereu să fim alături de el ca să putem primi ajutor și tot ceea ce avem nevoie.


Ok îți mulțumesc că ai fost astăzi în vârful lui Marian și îți doresc mult sport. și cum păstrăm legătura dar mă bucur că ai împărtășit din experiențele tale și din ceea ce ești tu ca om cu cei care ascultă Borșa. M-a invitat a fost o onoare prima oară când fac astfel de gest.


Și m am simțit foarte bine.


Și uite acum urmează momentul când mulți închid. Nu există nimic mai convingător de încheiere decât replica. Cam asta a fost și pe săptămâna asta. Așa că începând de acum o să pun ce e mai valoros fix la final. în episodul de astăzi nu am nimic mai valoros de pus la final decât discuția cu ei dar de săptămâna viitoare o parte foarte valoroasă se va afla la final și după cum ziceam ăsta a fost pokerul pe săptămâna asta. Sunt lucruri care ajută dar nu te costă nimic cum ar fi o regiune pot chiar un mesaj drăguț să știu că ceea ce fac te ajută să dacă nu te ajută să știu cum aș putea să te ajut. îți mulțumesc că ai fost alături de mine în Poker și săptămâna aceasta iar până săptămâna viitoare toate cele bune.


Te pup pa Portia divorț. Săptămâna asta se va termina sperăm că ai servit o cu ușa tăiată în patru cu cel puțin două felii de pâine. Punem apa la fiert. Acum așteptăm săptămâna viitoare la. borșul Maria.326 afișare

©2020 by Marian Grosu.