Vrei să crești în Social Media ?

Social Media este la îndemâna tuturor și câteodată, dacă nu de fiecare dată, e greu să filtrezi informațiile venite pe News Feed, și practic apare un amalgam de informație, nu toată de calitate. Aici apare reticiența noastră, și totodată acest stil leneș de a mai da atenție tuturor lucrurilor ce se mai postează. De asta vedem o creștere masivă a conținutului grafic, atât video cât și imagini, pentru că sunt mai ușor de digerat și pot fi parcurse mai ușor.

Cum te diferențiezi de ceilalți și obții atenția publicului tău țintă?

O regulă foarte importantă care se aplică în orice domeniu este de a ști nevoile consumatorilor tăi. Hai să aplicăm asta și aici și să adăugăm și faptul că sunt reticienți și ușor leneși când vine vorba de a filtra conținutul venit pe Social-Media.

Care sunt nevoile consumatorilor tăi?

Regula de aur este să pui mereu pe primul loc nevoile oamenilor care te cumpără. Dacă consideri că mergi pe minus din cauza asta, urmează să ai doar de câștigat. Trust me!

Practic trebuie să te concentrezi pe conținut grafic și un număr limitat de caractere în cadrul postărilor. Toate aceste lucruri ar fi bine de urmat până când reușești să creezi un conținut cu o valoare foarte mare, iar atunci regulile se schimbă.

Cea mai mare greșeală este să renunți!


Nu renunța la planurile tale!⠀ #truefact #effort #quality #dev #tech #technology #socialmedia #webagency #webdesign #marketing #workhard

A photo posted by Zamira – Web Agency (@zamira.web) on Jan 24, 2017 at 1:08am PST


În cadrul Zamirei ne ocupăm în permanență de acest proces de livrare a unui conținut de calitate, bine structurat și ușor de digerat în Social – Media. Oferim un serviciu ce este foarte accesibil și ușor de automatizat pentru tine. Practic noi plantăm toate semințele, udăm și îngrijim recolta iar tu vii doar și culegi roadele.

Cei care se pricep la un lucru ar trebui să facă doar acel lucru. E greu să le faci pe toate și să și reușești.

Serviciul se numește PR Social Media, și conține:

  1. analiza competiției (online și offline)

  2. analiza publicului țintă și a nevoilor lor

  3. creeare de postări săptămânale despre produsele/serviciile tale

  4. raport activitate Social – Media

  5. *optional administrare campanii advertising

*Social Media nu face referire doar la Facebook, ci la toate rețelele de socializare.

Hai să discutăm! 

0 afișare

©2020 by Marian Grosu.